Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag satt på ett fik


Jag satt på ett fik. Helt ensam. Utan en tanke på någon annan. Överhuvudtaget.
Runt omkring mig flög orden runt omkring. Tystnaden var total. Mina tankar fastnade dock på orden du sa innan du gråtandes gick ifrån mig.

"Vill du gifta dig med mig?"

En timme efter det att jag krossat hennes hjärta hade jag fortfarande inte sagt något. Och jag kände ingenting. Förutom förakt och irritation.

Jag satt på ett fik ensam och jag kunde lika gärna suttit på Mars.
Och. Jag. Njöt. Av. Det.




Fri vers av PinkFlamingoWhite
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-03 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PinkFlamingoWhite
PinkFlamingoWhite