Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AndeRik

___________________________________

Vaknar i flyttdrömmar, ständigt jagad av mig själv

en kort stunds förvirring över var jag befinner mig

 

Alltid på väg inom mig, alltid en väska packad

ifall att

 

Jag skulle kunna stanna nu, har stannat på samma plats

för första gången under många år nu, men jag dör nog här då

Det är dödens stad, den finns överallt

och jag, som är den jag är

 

Vaknar i verkligheten, ständigt jagad av mig själv

och alla demoner




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-01-03 02:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA man får hoppas att den inre känslan kan leda en rätt!
2019-01-07

  Peter G VIP
Vi behöver nog alla ha en plats där vi känner oss hemma både till det inre och yttre, att känna sig rotlös sätter spår, en plats där vi känner oss hemma, där vi vill stanna är så viktigt!
det handlar om grundtrygghet!

2019-01-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Att stanna kan vara det svåraste. Men kanske lättare än att ständigt vara på flykt. Du beskriver dessa känslor så bra.
2019-01-03

  ULJO
Håller med. Önskar du finner inre ro.
2019-01-03

  Maria Sundelin VIP
Hoppas du kan finna din inre ro
Kramar
2019-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP