Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På Handelshögskolan

Det handlar om teater
en roll som väntar på mig
prata väder i rätta kläder
leende som beteende
hur jag rör mig
hur jag för mig
vem jag skrattar med
vem jag skrattar åt
hur jag döljer gråt
en entreprenör
på gott humör
tills jag dör
underhållande lärare
är bättre än kritiska lärare
feminismen är besvärlig
kunskaper ett hinder
målet är att bli elit
att bli så säker
så att tvivlet inte syns
det handlar om teater
en roll som väntar på mig
och på dig som får mig till chef








Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-03 05:17



Bookmark and Share


  LillaLovis
Allt handlar om teater min vän.
2019-01-05

  Kungskobran VIP
Teaterskolan på Sveavägen
2019-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP