Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dröm bara stora drömmar

dröm bara stora drömmar
låt det finnas ett egenvärde
i ditt drömmande
låt vissa drömmar
förbli ouppnådda
låt vissa drömmar
förbli drömmar
vältra dig då i förlusten
av en förlorad framtid
men glöm inte att också
vältra dig i lyckan av att ha fått drömma




Fri vers (Fri form) av Elin Wedin
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-03 08:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Wedin