Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Slutna sällskap… stulna…

 

Slutna sällskap
Slutna broderskap

Stulen bans liv
Stulen kvinnas heder

Slutna steg
Slutna fotspår

Stulna drömmar
Stulna leende

Sluten tro
Sluten gud

Stulna rättigheter
Stulen rättvisa

Slutna världar
Sluten imperier

Stulen jag
Stulen mitt liv

Bestulen!
Är jag på mitt liv




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2019-01-03 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP