Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagarna innan högtiden, och sedan, några dagar efter


Efter ångesten drabbas jag utav en intensiv tristess

I hyllorna står alla mina paket
Jag skakar dom en efter en och skäms

Mitt sanna jag fanns bara en gång
När jag inte visste något om självhat
Jag gömde mig under vinbärsbusken
med min lillasyster och hela världen
var min trädgård.

Det sista jag åt den kvällen var en pelargon

När jag träffade dig var jag full av liv
Och när jag äntligen fick dig blev jag rädd för döden




Fri vers (Fri form) av Julia Sixten
Läst 237 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-01-03 11:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt bra!!
2019-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Julia Sixten