Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan Tid & Rum

inom oss

finns en verklighet

utan

tid och rum




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 258 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-01-03 11:50



Bookmark and Share


  prinscess VIP
Gillar den,fin
2019-01-03

    Sefarge VIP
Så sant!
Minnes
Byrålådan
Bär på den
Inre psykiska
Verkligheten!
2019-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl