Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankefragmentens Nimistorn

Tankefragmentens drivved
sammanfogas
till Wilkska Nimistorn
där tiden sköljer upp
över rummets
vågbrytare
i nuets precisa punktmarkering
av vars och ens
varande

Arg, säger förnöjsamheten
Ledsen, säger glädjen
Borta, säger hemma
Trött, säger piggelin
Nej, säger ja
Död, säger livet
? säger !




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-03 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP