Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De Vänliga Tankarnas Väg, kapitel 16


Tankar jag väljer att tro på blir min sanning




76/
Varje gång vi byter ut en negativ tanke till en positiv mår vi bättre och världen blir till en bättre plats.

77/
Har du problem med att hitta nyckeln till någons hjärta? Kolla om han eller hon har Kod lås.

78/
Det är möjligt att finna Glädjen igen och bygga livet runt den.

79/
Jag är en Magnet för Hälsa och Välgång,
Idag ser jag bara Kärlek och Vänlighet,
Det här blir en dag full av Glädje och Skratt.

80/
Avsluta alltid dagen med minst en Positiv Tanke (oavsett hur dagen har varit).





Övriga genrer av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 623 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-03 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP