Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poetens inspiration (inspirerad av N Ferlin)


Poeten vässar sin penna

Poeten vässar sin penna
och väntar på något att känna

Kanske en vind av ett annat slag

Eller bara en alldeles vanlig dag

För någon att berätta

Inget märkvärdigt alls med detta




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-01-03 15:10



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Verklighetens inspiration
eller fiktion
det gör det samma
det får pennen anamma

Fint beskrivit av dig
2019-01-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra diktat om inspiration, som ibland tryter.
2019-01-03

  Marita Ohlquist VIP
Bravo!
2019-01-03

  Stay Golden
Wooh! true story too!
2019-01-03

  Larz Gustafsson VIP
"Det var ingenting särskilt med det".

På Arendorffs tid.

Utmärkt! En fantastisk inspirationskälla.
2019-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP