Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sparade inte numret så det kan inte göra ont

för just så är det;

om jag inte sparar hans telefonnummer
så visar jag (mest för mig själv)
att det aldrig kommer bli något ändå.

hur ska man kunna bli ledsen
av ett sms som inte kommer
när man aldrig sparade avsändaren hos sig.

smart.




Fri vers (Fri form) av blått nagellack
Läst 303 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-01-03 15:45



Bookmark and Share


  Stay Golden
Plaaan*bellsound*
2019-01-03
  > Nästa text
< Föregående

blått nagellack
blått nagellack