Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyreshuset

Vem slamrar i trapphuset?
Jo en ny familj flyttar in.

Känner mig själv nästan som en inventarie.
Har bott här i tjugofem år.

Många har kommit, många har gått.
Saknar de gamla som sista vilan har fått.

Huset är byggt på femtiotalet.
Men det har renoverats både här och där.

En del har jag lärt känna mera på djupet.
Det har gett trygghet och medmänsklig värme på köpet.

Får väl säga välkommen till de nya om vi möts i trappen.
Roligt med nya ansikten.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-03 15:57



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Nytt folk
för dem Du
tycks bli
den bästa tolk...
2019-01-03

  Marita Ohlquist VIP
Tror det känns välkomnande för nya hyresgäster att de gamla hejar, kan bli kommande vänner!

2019-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP