Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vindens väldiga kraft

stolta stammar
friska starka grenar
brutna, som om de varit torra kvistar

tvärs över stigen ligger tunga snöklädda tallar
välta
blottar sina svarta rötter

där, är marken fortfarande varm
det doftar fuktig jord
i stormens spår

i skogens ångande sår




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-01-04 01:15



Bookmark and Share


  Anya VIP
Du lyckas få till så stark och bildrik poesi av stormens framfart. Bra!
2019-01-06

  HelenaW
Dessa stormar som verkar bli fler.. Lider med de drabbade. Både de som har strömlöst och skogsägare. Fint skrivet om eländet.
2019-01-04

    ej medlem längre
Naturnära skildring av stormens spår...
2019-01-04

  DavidM VIP
En dramatisk text där det levande i naturen ställs mot stormens härjningar. Din ordkonst speglar kontrasterna väl.
2019-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP