Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARNATRO

Jag har mist min barnatro,
sedan tvivel börjat gro
utav vetenskapens fakta och besvär.
Men en del är ändå kvar
och som gammal, luttrad karl
ber jag än mitt "Gud, som haver barnen kär"!




Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-03 20:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vetenskapen är inte alltid tillförlitlig, bör man inte hellre tvivla på den än på honom som är Sanningen?
2019-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP