Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tilt shift

när jag var fjorton år
samlade jag blott på blickar
jag putsade riddarnas rustningar
i en yttre oskärpa
jag är ännu där
men ändå
inte längre där
du är min idag
men är jag din
imorgon?




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-03 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP