Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ditt fel

handformade avtryck
på blågrön hud
bulor och skrapsår
kring rödsprängda ögon

du försöker stå rakt
stolt och oberörd
men dina blåslagna knän
vill inte riktigt bära

du vet mycket väl
att det inte var ditt fel
det du inte begriper
är varför du skäms.





Fri vers av Cissmoll
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-03 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cissmoll
Cissmoll