Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång sa vi aldrig något mer,

Tankar om årets Juli
Alltid bättre än fjols
Ömsom saft,
Ömsom ljummet vatten
En skarp örfil ryktas det om
Långa välkomstkramar väntar

Hon satt aldrig ner
Men vilade ändå
Skärpet hårt spänt,
För allas skull




Fri vers (Fri form) av Adurge
Läst 233 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-01-03 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adurge