Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OMÖJLIGT BLIR ALDRIG TILL MÖJLIGT


OMÖJLIGT!

Försök inte göra det omöjliga
för den

som är inte villig
göra det minsta lilla möjliga
för dig 

Omöjligt blir aldrig till möjligt

 




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 362 gånger
Publicerad 2019-01-06 17:41



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
Marita Ohlquist
Yes tyvär om det inte som kallas också avstängd utväg
stort tack snälla Marita
2019-01-12

  MALVAA VIP
Öknens Ros
Yes det är det
tack för dina fina ord ;)
2019-01-12

  Marita Ohlquist VIP
Kan bli tröttsamt med "envägskommunikation"
2019-01-06

  Öknens Ros VIP
Allt har sin gräns.
2019-01-06
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP