Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TYSTNAD TVAGNING

 

tvålen flög all världens väg

bubblorna i badvattnet pös

vattnet kallnade och värmdes

 

tappade ut badvattnet 

kroppen nu ett russin

löddrande schampo

skum duschkreme

 

utanför badrumsdörr

ett sju herrans liv...

man vill ju ha lugn och ro

när man ska göra sig fin

 

tystnad tvagning skrek farmor!

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Solstrale VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-03 23:09



Bookmark and Share


  ULJO
Rolig din farmor
2019-01-04

    Sefarge VIP
Anti I. Bergman?
Rapport från ett
Badkar? Kvinnor
Kan ochså!
;)

2019-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP