Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte mörkrädd

Ett mörker.

Ett mörker som inget ljus kan hitta.

Ett mörker som jag värnar.

Ett mörker som blivit min trygghet, mitt hem.

Jag ber dig, solen, tina upp mitt frusna hjärta. Skräm iväg mörkret. Jag är inte mörkrädd. Endast rädd för mörkret.




Fri vers (Fri form) av Alltid Här
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-03 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alltid Här
Alltid Här