Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon med det röda

Hon med den röda
Med socker i hår
Hon sprider
Dockdelar över Allt
Hon glömmer
Den verkliga heta

"Ta hand om oss"
Ropar hon
Hon ser alla giftiga

O, verkliga värld
Värklighet
Ni är så tråkiga

Missnöjd och trött
Sover du
Genom verk och värk

Förlåt oss för vår visa




Fri vers av Vildaliv
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-04 03:04



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Vacker och skrämmande Eftertänksamhet kanske (läser jag in i texten) även lãngtan efter något Applåd!
2019-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Vildaliv
Vildaliv