Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min favorit Alien

Vi vill förstå
Som alien
Bakom stängsel

Det vita och blå
Det suddiga långt borta
Och nära

Vi ser igenom
Dom ser oss
Vi låtsas inte förstå
Det blir lättare då

Om Sam va social
Hade vi haft ett val
Nu får vi nöja oss
Men dålig kopia
Av gemenskap

Hon med det röda
Han med det vita
Och båda svarta
Han med sin stolta avsky
Hon med sin

Bakom våra stängsel
Kikar in




Fri vers av Vildaliv
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-04 03:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildaliv
Vildaliv