Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Materialism

Materialism
Ändlös hunger för mer
Vi tror att vi ger
Våra behov utsträcker sig längre än vi ser.
Kan vi genomgå adaption för att göra det konstgjorda till det rättvisa?
Försummande, förnimmande.
Här kommer skatteåterbäringen.




Övriga genrer av MittÅngestdämpande
Läst 449 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-04 04:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Birk har rätt.
2019-01-04

  Birk Andersson
inredning
konsumeras
för våra tomrum
2019-01-04
  > Nästa text
< Föregående

MittÅngestdämpande