Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närliggande



Vinden smeker min hud
vintern tycks försvinna en dag

I mitt bröst växer blommor upp
jag är en äng som undkommer matrixen

Har pluggat ur
är min egen natur












Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-04 08:21



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Skön bild med vintern som matrix/matris - och ännu skönare med den blomstrande pausen därifrån...
2019-01-04

    ej medlem längre
vacker sommaräng :)
2019-01-04
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP