Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: © ULJO


Valplek och allvar

Bollen som rullar
kvickt över golv
jag rusar efter
leken den är vår
boll under soffan
svårt att hämta
husse och matte
så väl mig förstår

Nu är jag duktig
kissar på gräset
och går i kopplet
precis som jag ska
jag skäller aldrig
kanske på grannen
en belöningsgodis
klart att jag vill ha

Matte och husse
så snälla mot mig
där i djuraffären
de köpte ett ben
man blir så lycklig
av den goda gesten
nu kan jag tugga
i morgonens sken

Sakerna i lådan
dem gillar jag mest
något att bita på
en kossa, en gris
den mjuka filten
är också behaglig
bäst är min toffel
på alla sätt och vis

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 343 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-01-24 12:30



Bookmark and Share


  kamrat
så fint, så fin oblandad ren och skär lycka utan nån som helst skyldighet från en liten valp<3
2019-01-28

    ej medlem längre
Livet med hundens ögon. En njutbar text full av lekfullhet och värme.
2019-01-27

  Lars Hedlin
Härligt och värmande ! :)
2019-01-25

  Palett
Så härlig text , man blir glad av den !
2019-01-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Hund på en stund
gör själen sund!
Tack för berättelsen!
2019-01-24

  Maria Sundelin VIP
Så mysig
2019-01-24

  Sommarina VIP
Ha ha. Fint. Hundar är glädje
2019-01-24

  Blomma-Stjärna VIP
texten ger smak av den glädje en valp kan ge - !
2019-01-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Mysig text om hundens fina tillvaro, hos matte och husse.
2019-01-24

  M.Eta
Det är något visst med hundar, underbara djur. Fin text.
2019-01-24

  Feliaxel VIP
Så kul en liten hund kan ha
2019-01-24
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO