Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dubbelhaiku


stadsresa

 

sol nuddar synrand

enstaka persikomoln

skatskratt från björkgren

 

 

dag sjunker runt stad

ulltottar i aftonsol

bilköer ryker




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-04 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg