Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Decennier av liv som levts



Decennierna
flimrar förbi

Solstrålar
blandas med

Snömodd och mörker

En mix av vardagstragik
Och galopperande ångest.

Där ute finns gudstro

Och hopp

Dystra färger i

Murrigt grönt och orange

Radhusområden

Låga kåkar med tidstypisk design (mexitegel?)

Pastellfärger och hockeyfrillor tonar upp

för att återvända till
Afghan-pälsar och polokragar

LP-skivor i rekvisitan

Strukturtapet i bakgrunden

Storslalom
på tjock-TV

Du älskade

Miljonprogram

I tiden

Jag levt

och älskat




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-04 11:31



Bookmark and Share


  BenGust VIP
En samlad bild av skeende
från 1965 miljonprograms-
beteende och framöver...

Svunna decennier jag och
mina vänner saknar.

2019-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP