Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cirkulatur

Jag cirkulerar runt min kropp
som en mygga;
följer den hjälpligt,
ibland på avstånd,
ibland långa drömmar bort

Den är ju bara
en svärm
av evolutionära överenskommelser
som i sin tur består av
elektromagnetiska kraftfält genom tomhet

men trots det gläds den
när jag tar den på utflykt
genom yttervärlden




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-04 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP