Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2018

3/1 2019

 

jag lyckades fånga många dagar

men inte den

du gömde dig i




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-04 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP