Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordning och kaos

Ordning och reda
är bra att ha
Svårigheten är väl
bara att få den att
bestå
Vems är då felet?
Kanske man då undrar
Om man inte väljer
att för sitt kaos blunda
Lite skit i hörnen är bättre
än ett rent helvete som
ordspråket lyder
Är kanske inte sant
Men just nu känns det
bättre än att agera
städtant




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-04 14:13



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bra rimmat om den trista städningen! Tyvärr är ordning min trygghet sedan kaotisk barndom.
2019-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP