Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Helige Frans av Sales thjälper alla trötta skrkvRe! Helige Fransav Sales!


Inte särskilt fina...

Mina dikter

glimma ej som

julestjärnor

det är nog bara

tillfälligt, eller hur?

smälter julematenn

går ej ut, trivs i

Innevärmen,

gluttar ner i

krubban,

javisst, är där

Ljuset

det levande

Jesusbarnet ,

det jag söker

varje dag,

Halleluja!

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 254 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-01-04 14:36



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på ResenärGenomLivet.
2019-02-14

  anits VIP
Fint skaldat att vara i sin tro!
2019-01-11

    Lars Gullberg
Där värmen finns söker jag
2019-01-10

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, Han är ju världens ljus, eller hur...
2019-01-05

  Marita Ohlquist VIP
Fint om ett ljus vi alla behöver.
2019-01-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint att vara i sin tro!
2019-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy