Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter nästan två år som pensionär längtar jag nu tillbaka ut i arbetslivet. Ett bra sätt för mig att avdramatisera det hela, och komma igång och söka jobb är nog att skoja med mig själv.


Pep-prat.

General, kanske vore nåt?
En aning sent att enrollera;
direktör lär förhålla sig på
ett ungefär, sammalunda så.
Skulle va´ generaldirektör då?
Om ej, varför inte på en bank
som ej räds att bli pank?
Alternativt då, som intecknad
assurans, på en inte alltför
nogräknad tänketank.





Övriga genrer (Kåseri) av Olof Lagerhorn VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-01-04 15:23



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, något vill man ju alltid hålla på med...kanske värt att tänka på innan man blir pensionär...
2019-01-05

  Marita Ohlquist VIP
Allvar och humor i skön förening!
Bra skrivet.
2019-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP