Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Först gör det så ont sen blir sorgen det viktigaste, den som finns kvar när alla andra gått.


Min vän, min far.

Ett namn ska få lysa klart, att Folke är min far.


I själars närvaro ser jag dig, du går alltid först.
Vem är du, du som bär stort just för att få tröst.

I himlen du saknat dagar som skimrat över hav
och barnet du gav som den far du var av kärlek.

Kärlek, mina ögon tåras, ser dig nu stå och titta
på min saknad, närvaro min önskan min kärlek.



I själars närvaro,
finner jag tröst över löven över floder över bädd
däri ligger min sanna tröst och ja, det är nu höst.


Du är mitt liv och jag är ditt.


Kratta löv och du skrattade
”det är dig jag älskar, alltid.

-Min Far, mitt allt, den som
med ålderns rätt lämnat mig
finns för mig där bortom allt.


I kärlek till dig, Catherine Brandt 2019.




Fri vers (Fri form) av Catherine Brandt VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-04 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP