Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Jävligt ful" Bert


Freud i ljungens blixtrande skugga


Det är säsong på Fenix
Och jag är laddad
Med casanovakomplex
Och vargmannens minnen

Gundes svansångsdekis
Skuggan dabbad
Bär felvända reflex
Och äter med fel sinnen

Pippis boytoy jagar ponny
Buken ska ha sitt, men
Stallets betar hittar Conny
I Kumlas banes djävulsritt

Vaknar, runkar över flaggan
Bränner hemma krämlikör
Kalibans tribut till haggan
Får ett oförtjänt gehör

Staffans drängar ambulerar
Genom vasaloppets kärleksakt
Våldtar Gunde, demonstrerar
Evigpojkars självförakt

Sakta blir vi alla Svan
Limmar fula ankors ungar
Intill formen likadan
Medan postolypsen rungar







Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-04 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd