Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kul krigsdikt till Armen


MINFÄLT

håll dig på den här linjen
trampa i fotsteg eller i kratrar

försök vara så lätt som möjligt
tänk på att man måste sväva innan man kan flyga
fast flyg inte i luften för all del!

hm, kanske bäst att gå på styltor istället, smala som spikar
men för guds skull, gå inte rakt!




Fri vers av Paulie
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-04 15:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
humor är aldrig fel :)
2021-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Paulie