Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimension



Den elastiska kontakten
mellan elementet:
motståndet
får tillvaron att svaja
Det okända
böjer sig bågformigt
mot källan i en kurva
förnimbar likt ett band
av gummi




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-04 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP