Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RADER OM RADER

På första raden köas det.
På rad två, fem ord.
Sedan en rad med träd, jag skriver den här.
En vacker allé, jag tar alltid den här vägen när jag är ute och skriver.




Fri vers av Paulie
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-04 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paulie