Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gamla vänner

när jag började studera tappade jag bort
alla barndomsvänner och klasskompisar

det känns på nåt sätt lite konstigt
jag vet inte riktigt varför det gick så

och jag saknar faktiskt en del av dem
undra på att jag känner mig rotlös och hemlös




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 449 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-04 16:30



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Har aldrig studerat men har barndomsvännerna kvar, slump eller tur? Otur?
2019-01-05

  Kungskobran VIP
När jag flyttade från min hemstad där jag studerat både på gymnasiet och universitetet tappade jag så småningom kontakten med alla barndomsvänner och studiekmrater, så är det tyvärr

2019-01-04

  Språk, hjärna!
Trist!
2019-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP