Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kan man känna samhörighet med vår mänsklighet


Deladglädje/dubbel glädje

Människor kommer
och går
fõrbi mitt enkla logi
Ibland tror jag dem
alla om gott
Kanske för att jag
inget förstått
Fastän de går åt olika
håll
Är de bara ett gäng själar
som verkligheten delar
Med livets mystik och tragik
Tror de att de skiljer sig
från andra
På vägen de har att vandra
Men behöver ändå varandra




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-04 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP