Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuck Svensson

han ägnade en stor del av sitt liv
åt dåliga val och osunt leverne

olika typer av eskapism och missbruk –
av i stort sett allt man kan missbruka

vad är det egentligen han flyr från?
kan man bara fly från en massa saker
utan att söka nånting?

han är ingen Svensson –
det är åtminstone ett som är säkert –
karriär, pengar, ägodelar, status, makt – fuck it all

det han behöver är att få känna att han har en identitet
och så måste han få hitta och uppnå
det lilla han behöver för att vara nöjd med livet




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-04 21:34



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
"Svensson Svensson" Vart fan är Arne Weise nånstans? Frågan är vart denne Svensson är nånstans
2019-01-05

  Stay Golden
It's a new dawn
It's a new day
It's a new life for me, yeah
2019-01-04

  Kale Ripoff
Who the fuck is Svensson? :-P
2019-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP