Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite humor dör ingen av


en liten ilsken gubbe med kulmage

Det bor en liten ilsken gubbe

jag tror att han legat för länge 

under en stubbe

han bor inuti en snubbe

som orerar och skäller

målar med ord som sväller

 

han klagar på kvinnor

otroligt, för de är ju

skapade av Gud, hans furstinnor

 

konstig liten gubbe, det där

hur orkar han ?

Kanske för att han avsluta allt med en bön...

för ändå verkar det att han söker någon ro

i att hitta en tro...

Jag undrar, var kommer all ilska ifrån

Troligtvis sitter en liten djävul i hans ficka

och tänder sin brännheta tändsticka

då börjar gubben gapa och ge sig på kvinnor

som han tycker ska tiga eller sticka.

kvinnor är furstinnor som bör behandlas så

att även ilskna små gubbar måste förstå

att buga och bocka för varje kvinna

som är ev avbild av Gud och hans furstinna




Fri vers av Maiah VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-04 20:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och bra och sann! Finns Klago gubbar och Gnäll Kärringar över allt!
2019-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP