Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iakttagelse

Vandrar förbi Hötorget ibland

Iakttar vilsna sparrisstjälkar, omogna bananer som tror sig vara lustans lakejer.

Det verkar vara svårt att lära sig estetik när man har stånd!




Fri vers (Fri form) av Åse Tropp VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-01-04 22:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och metaforiskt
2019-01-07

  Gunnar Hilén VIP
Hahaha....erotik på ofarlig nivå
2019-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP