Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sÅ TRÅKIGT MED MÄNNISKOR SOM BARA VILL HA KONSTRUKTIV KRITIK

Det är så tråkigt med människor som bara vill ha konstruktiv kritik på sina dikter/texter!
Jag menar; Konstruktiv kritik, kan även vara i form av beröm för sina dikter!
De kan samlas av författaren själv, och på så sätt bildas en bok av allt som är bra!
På sådant sätt blir skapandet konstruktivt, men inte av omgivningen/publiken, utan av författaren självt!
Men visst har publiken makten i en författares liv!
FAKTISKT MER ÄN FÖRFATTAREN SJÄLV!

(Jag har aldrig efterfrågat endast konstruktiv kritik, eller beröm.
Men fått både av konstruktiv kritik, eller beröm.)




Bunden vers av Mim
Läst 108 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-04 22:26



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Konstruktiv kritik...?????








Negativt beröm...…!!!!
2019-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Mim