Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna på den som inte talar

Ställ frågor till den som inte frågar
le till den som inte skrattar

Lyssna på den som inte talar
se dem som inte syns




Fri vers (Fri form) av Den Blå Tallen
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-04 23:36



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
många går där i vardagen bär sin tysta bördor
2019-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Den Blå Tallen
Den Blå Tallen