Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livserfarenhet


Mörk Skepnad

Jag vaknar
Paralyserad
Du står vid dörröppningen igen
Du mörka skepnad, klädd i topphatt
Du har besökt mig sedan jag var liten
Ibland så står du bara där
Ibland så är du våldsam
Ibland skrämmer du mig
Ibland tror jag att du vill berätta något
Vill du varna mig?
Vill du mig illa?
Vad vill du mig?
Vem är du?
Vaknar
På återseende.




Fri vers av MittÅngestdämpande
Läst 437 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-05 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MittÅngestdämpande