Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden och blåbär

Tiden är stilla
Gömmer sig bland blåbärsris
i julinatten




Bunden vers (Haiku) av Cikoria Blå VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-05 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP