Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fallit

herr gårman har fallit
nu gäller inga lagar längre
finn din egen väg




Fri vers (Fri form) av trerader
Läst 208 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-05 10:38



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Toppen! Då kör jag i vind!
2019-01-05

    Sefarge VIP
Mee-too strikes back?
;)
2019-01-05
  > Nästa text
< Föregående

trerader
trerader