Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är mitt skäl


Hon är

mitt skäl

att inse det

finns värden

stationerna

på färden

i henne

glöder

ljuset

bort från

allt vagt och

fruset



Med ett

enda

lyft därefter

fri svävan

bortomstilla

all strävan

kring henne

sorlar

livet

ej sånt

vi tar för-

givet




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-01-05 11:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Äkta
2019-02-01

  Öknens Ros VIP
Fint diktat om henne som hålls kär.
2019-01-05
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP