Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ni är nyfikna på detta verk, titta hit. Ordanalys, och nyuppfunnet ord.


Galga och Maska!

Galga, som att ta något ifrån en galge, så har du galgat av. Uttrycket kom sig av att jag tog fel halsduk på mig, och fick ta av mig halsduken och ta en annan, ty det var mildväder ute, och en så tjock halsduk behövdes inte i detta väder. Jag kallade denna procedur att Galga av. Det kanske aldrig kommer att bli accepterat, men nu är det i allafall uppfunnet.

Maska, ett uttryck som redan finns.Men författaren som maskar hittar på andra saker än sitt författarskap. Man kan fråga den författare som alltid annars författar, Vad gör du när du inte författar? Troligtvis har författaren en vardag förutom sitt författarskap. Sitt privatliv att värna om. Tänk om det är så, att författare vill värna om sitt privatliv? Men det finns också författare som slänger ut sig, sitt privatliv , till medias glupska vargar, eller Medias Värna lamm.




Bunden vers av Mim
Läst 161 gånger
Publicerad 2019-01-05 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim