Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Filmiskt epitet, verklighetstroget?


Frågetecken Kolon!

Frågetecken;

Att ta frågan på allvar eller Svaret!
På passionerat allvar, och inte på dödligt allvar!
Presenteras av Bergman -Studios!




Bunden vers av Mim
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-05 11:52



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Var är svarstecknet ?
Dr Inropsteckenet !
2019-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Mim